top of page

Bandagisterie

Bij het revalideren na een ongeval of ingreep kunnen je spieren en gewrichten best wat extra ondersteuning gebruiken.
Ook wanneer je terug begint te sporten of andere lichamelijke beweging heropneemt, kan een gepaste brace of bandage van pas komen.

Borstprotheses

Of het nu middenin de strijd tegen borstkanker is of was, of je een preventieve borstingreep hebt ondergaan, een borstamputatie laat je lichaam in een heel andere vorm achter. Gelukkig kan een borstprothese je weer vrouwelijk laten voelen.

 

Een borstprothese wordt een stukje van jezelf. Je bent dus op zoek naar een zachte en natuurlijk aanvoelende prothese en wil deze in alle discretie en comfort kunnen zien, voelen en passen. En waarom niet meteen de juiste, mooie lingerie erbij proberen?

Medicura logo.PNG

Borstprothese nodig?

Bij Thuiszorg Maldegem helpen we je graag aan de perfect passende, comfortabele borstprothese. We werken hiervoor samen met Medicura, gespecialiseerd in borstprotheses. Een bandagiste komt bij jou aan huis om je de ideale borstprothese aan te meten en je weer helemaal jezelf te laten voelen.

Braces & bandages

Hebben je gewrichten extra ondersteuning nodig bij revalidatie of na een operatie, kies dan voor een goed zittende brace of bandage van hoge kwaliteit. Laat je adviseren, zo ben je zeker dat je het juiste model kiest voor jouw lichaam en situatie.

Push Sports Wrist Brace-catalogue-2-wit.

Orthoplastie

Thuiszorg Maldegem is gespecialiseerd in orthoplastie: onze medewerkers maken zelf voetstukjes  op maat. De voetstukjes ontlasten of corrigeren een bepaald segment  van de voet.

Onze voetstukjes behouden hun vorm, stevigheid en elasticiteit, bieden hoog draagcomfort en zijn makkelijk te reinigen.

Hals, schouder, knie, voet, pols, ...

Voor bijna elk gewricht of lichaamsdeel bestaat er wel een brace of bandage.

Let wel: de ene brace is de andere niet! Voor optimale ondersteuning, heb je een model nodig afgestemd op jouw maat, type fysieke inspanning, enz.

Laat je adviseren!

bauerfeind-genutrain-a3_1.jpg
Thuasne schouderbrace.jpg
bottom of page